Valioliiga

Leicester-manageri hehkuttaa tulikuumaa Jack Grealishia: "Hänen aivonsa ovat luodut jalkapallon pelaamiseen"

Valioliiga - logo Valioliiga 18/10/2020 05:00:21 Toimitus
© Tiedotekuva

Brendan Rodgers tunnustautuu Jack Grealishin ihailijaksi. Leicester-managerin mielestä Englannin maajoukkue on onnekas voidessaan käyttää Aston Villan kapteenin taitoja hyväksi.

Grealish oli suuressa roolissa ennen maajoukkuetaukoa Villan 7-2-murskavoitossa Liverpoolista (lue lisää). Keskikenttäpelaaja vakuutti myös viime viikolla maajoukkueessa harjoitusottelussa Walesia vastaan syöttämällä Dominic Calvert-Lewinin ensimmäisen maajoukkuemaalin.

- Englannilla on monia hyviä pelaajia. He ovat kuitenkin mielestäni erityisen onnekkaita voidessaan käyttää Jackin lahjoja hyväksi. Olen havainnut hänessä kehitystä ja kasvua, Rodgers kehui lehdistölle.

- Hänen persoonansa kentällä on aivan uskomaton. Hänen aivonsa ovat luodut jalkapallon pelaamiseen.

- Kun hän kuljettaa palloa, hän löytää tietoisesti tiloja ja se osoittaa millainen kyky hän on. Hän ymmärtää mistä ne tilat löytyvät ja häntä taklataan jatkuvasti.

- Hän pysyy pallossa pidempään kuin moni muu pelaaja ja hankkii vastustajille rikkeitä. Hänen syötöissään on poikkeuksellinen paino.

Leicester kohtaa Villan sunnuntain valioliigakierroksen viimeisessä ottelussa. Peli käynnistyy kello 21:15 Suomen aikaa.

Lue myös: Chelsean uusi maalitykki lähetti joukkueellensa tiukan varoituksen: "Emme voi jatkaa näin"

18. lokakuuta 2020 8:00:21 Categories: Valioliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.