Sport Content

Suomen Niclas Grönholm tavoittelee rallicrossin kärkeen: "Pitää pystyä puskemaan maksimit"

Sport Content - logo Sport Content 16/09/2020 14:42:39 Sport Content
© Toimittanut Sport Content

GRX Taneco-tallin Niclas Grönholm lähtee takaa-ajoasemista rallicrossin MM-sarjan osakilpailuihin Latvian Riiassa tulevana viikonloppuna. Neljän ajetun osakilpailun jälkeen suomalainen on MM-pisteissä kolmantena 76 pisteellä.

Grönholmin edellä ovat Mattias Ekström 94 pistettä ja sarjaa johtava Johan Kristoffersson, jolla kasassa on 111 pistettä. Jokaisessa osakilpailussa on mahdollisuus maksimissaan 30 pisteeseen.

GRX:n Hyundai i20 Supercaria kuljettava Grönholm uskoo pystyvänsä tasapäiseen taisteluun kärkikaksikon kanssa Riiassa.

- Autoa on nyt hiukan säädetty taas paremmaksi, kun muutimme alustan geometriaa ja lisäksi teimme muutamia pikkujuttuja. Kouvolan kisan voitto toi hyvän fiiliksen koko meidän tiimille ja nyt on taas kiva lähteä kisaamaan. Riika sopii hyvin minulle ja autolle. Uskon vahvasti mahdollisuuksiini, Grönholm sanoo.

Grönholmilla riittää jatkossa panosta jokaisessa startissa alkueristä finaaleihin, sillä MM-kärkeä on saatava kiinni, jotta mahdollisuudet taistella mestaruudesta säilyvät.

- Piste-eroa on sen verran, että pitää pystyä puskemaan jokaisessa erässä maksimit ja yrittää ottaa täysi pistepotti. Ei riitä, että voittaa finaalin - myös alkuerissä on oltava vauhti kohdillaan, sillä jokainen piste on poimittava talteen, Grönholm toteaa taktiikastaan.

Riiassa ajetaan kauden viides osakilpailu lauantaina ja kuudes osakilpailu sunnuntaina. Yle lähettää molemmista osakilpailuista erikoislähetykset.

Lähde: GRX Teamin tiedote

16. syyskuuta 2020 17:42:39 Categories: Sport Content

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.