MTV - logo

Heinolasta kadonnut Johanna on ollut kateissa kahdesti aiemminkin - poliisi: "Joulu on perhejuhla, olisi kiva saada äitikin tänne takaisin"

MTV - logo MTV 21/12/2017 13:43:00 Jarno Miettinen
Poliisi epäilee, että Nyqvist on liikkeellä perheen mustalla Volvo V50-autolla, jonka rekisteritunnus on FKI-940. Auto katosi samaan aikaan Nyqvistin kanssa. Auto on rekisteröity avomiehelle. © PoliisiPoliisi epäilee, että Nyqvist on liikkeellä perheen mustalla Volvo V50-autolla, jonka rekisteritunnus on FKI-940. Auto katosi samaan aikaan Nyqvistin kanssa. Auto on rekisteröity avomiehelle.

38-vuotias heinolalainen Johanna Nyqvist katosi kotoaan Heinolasta maanantaina. Viimeinen havainto Nyqvististä on maanantai-aamulta.

Vanhempi rikoskonstaapeli Anna-Mari Finni Hämeen poliisilaitokselta kertoo, että viimeisenä Nyqvistin näki noin kello puoli kahdeksalta maanantaiaamuna hänen avomiehensä ennen töihin lähtöään.

Katomisilmoituksen teki Nyqvistin avomies sen jälkeen, kun Nyqvist ei ollut tavannut tytärtään sovitusti eikä häneen saatu yhteyttä.

- Kun äitiä ei kuulunut, tytär oli mennyt Nyqvistin kotiin noin puoli yhdeltä iltapäivällä ja havannut, että äiti oli lähtenyt, eikä ollut ottanut mukaansa tavaroitaan tai puhelintaan, Finni sanoo.

Poliisi on keskustellut sekä Nyqvistin avomiehen että tyttären kanssa.

Finnin mukaan Nyqvist ei ollut ilmaissut mitenkään lähtöaikeitaan.

- Hän ei ollut sanonut tai vihjannut lähtemisestä mitään.

Poliisi epäilee, että Nyqvist on liikkeellä perheen mustalla Volvo V50-autolla, jonka rekisteritunnus on FKI-940. Auto katosi samaan aikaan Nyqvistin kanssa. Auto on rekisteröity avomiehelle.

Poliisilla ei tällä hetkellä ole mitään tietoa auton liikkeistä.

- Auto jäi pihaan parkkiin, kun avomies lähti töihin ja Nyqvist jäi kotiin. Molemmat puuttuvat sieltä nyt, joten epäilemme, että auto on Nyqvistin käytössä, Finni kertoo.

Ollut aiemmin kahdesti kateissa kateissa

Finni vahvistaa internetissä liikkuneet tiedot, joiden mukaan Nyqvist on ollut kateissa aiemminkin. Aiemmat poliisin tietoon tulleet katoamiset ovat olleet vuosina 2014 ja 2015. Nyqvistin avomies kertoo poliisille, että aiemmat katoamiset ovat olleet noin viikon mittaisia.

Poliisin mukaan Nyqvist saattaa kärsiä masennuksesta.

- Tietysti toivoo, että hänet löydettäisiin, niin voitaisiin tarkistaa, että missä kunnossa hän on.

Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta.

- Näillä näkymin hän on lähtenyt omaehtoisesti ja haluaa olla kateissa. 

Finnin mukaan Nyqvist ei välttämättä ole Heinolassa tai lähistöllä.

- Henkilöä ja autoa nyt etsitään, että päästäisiin hiukan kantaan, missä päin Suomea hän liikkuu, Finni sanoo.

- Toivottavasti tulisi hiukan vinkkiä, että missä päin hän liikkuu. Joulu kun on kuitenkin perhejuhla - olisi kiva saada äitikin tänne takaisin. Omaisetkin haluavat löytää hänet.


21. joulukuuta 2017 15:43:00 Categories: MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.