MTV

Vantaan Jumbon Prisman hajonneen jätevesiputken jäljet on korjattu: putkitukos aiheutti asiakkaat töhrineen suihkun

MTV - logo MTV 2/08/2020 15:12:08 Olli-Pekka Toivanen


Vantaan kauppakeskus Jumbo © LehtikuvaVantaan kauppakeskus Jumbo

Vantaan kauppakeskus Jumbossa koettiin perjantai-iltapäivänä epämiellyttäviä hetkiä, kun rikkoutunut jätevesiputki syöksi katon läpi vettä Prisman asiakkaiden niskaan.

Iltalehden haastatteleman Annan mukaan putken sisältö oli "sitä itseään". Hän säästyi itse pahemmilta haitoilta, mutta kertoo vieressä seisseen naisen saaneen jätevedet suoraan päälleen.

Jumbon kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro kertoo MTV Uutisille, että onnettomuuden aiheutti Prisman ylemmissä kerroksissa putkistoon tullut tukkeutuma, jonka kasaama paine irrotti jätevesiputkesta tulpan. 

- Syy paikannettiin jo kello 19-20 perjantai-iltana, ja sen korjaamisessa meni puolesta tunnista tuntiin, Lehtoaro kertoo.

Vahingot on Lehtoaron mukaan saatu nyt korjattua, ja kauppa toimii normaalisti. 

MTV Uutisten perjantaina haastatteleman HOK-Elannon Prismojen ketjujohtajan Anu Tuomaalan mukaan ainoastaan kaupan yhteydessä sijaitseva Deli Kahvibaari oli vielä suljettu. 

Lehtoarolla ei ole kahvilan tilanteesta tarkempaa tietoa.

- Kyse on kuitenkin suhteellisen pienestä alueesta, varmasti sekin saadaan jo alkuviikosta avattua, hän toteaa. Lue lisää: Jumbon Prismassa ostosreissu sai yllättävän käänteen, kun jäteveden läsähtivät asiakkaiden niskaan - "Nuori nainen oli yltä päältä siinä"

2. elokuuta 2020 18:12:08 Categories: MTV

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.