LaLiiga

Kicker: Atlético Madrid kiinnostunut saksalaisesta maailmanmestarista

LaLiiga - logo LaLiiga 30/07/2020 19:24:28 Toimitus
© Tiedotekuva

Saksalaislehti Kicker kertoo, että peräti kolme eri liigojen suurseuraa on iskenyt silmänsä Borussia Mönchengladbachin puolustajaan Matthias Ginteriin. Yksi näistä kolmesta seurasta on Atlético Madrid, ja muut Internazionale ja Chelsea. Interin arvellaan valmistelevan Ginteristä rahakkainta tarjousta, ja tarjoavan pelaajalle myös muhkeinta palkkaa.

26-vuotias Ginter kuului Saksan maailmanmestarijoukkueeseen vuonna 2014. Hän oli joukkueen ainoa kenttäpelaaja, joka ei pelannut turnauksessa minuuttiakaan.

191-senttinen toppari on pelannut Freiburgissa, Borussia Dortmundissa ja Borussia Mönchengladbachissa jo 229 bundesliigaottelua. Tälläkin kaudella hän oli Bundesliigassa neljänneksi sijoittuneen Gladbachin ehdottomia runkopelaajia, pelaten 30 ottelussa täydet minuutit.

Atlético Madrid harkitsi Ginteriä jo vuosi sitten Diego Godínin korvaajaksi, mutta tuolloin valinta kohdistui Mario Hermosoon. Kiinnostus ei ole kuitenkaan laantunut.

Mönchengladbachin manageri Max Eberl on kuitenkin vakuutellut, ettei seura aio luopua tärkeimmistä pelaajistaan.

- Tämä on ensimmäinen kerta, kun emme aio myydä ainuttakaan kulmakivistämme, Eberl sanoi Westdeutsche Zeitungille.

Ginterin sopimus umpeutuu kuitenkin vuoden kuluttua, joskin siinä on optiovuosi kaudesta 2021-2022. Mikäli jatkosopimusta ei synny, voi Mönchengladbach olla pakotettu myymään topparinsa joko tänä tai viimeistään ensi kesänä.

Kickerin pelaaja-arvioissa Ginter oli yhdessä Mats Hummelsin kanssa sarjan paras keskuspuolustaja tällä kaudella. Saksan A-maajoukkueessa hän on pelannut jo 29 ottelua.

Lue myös: MD: Barcelonan huippulupaus lähtee lainalle - saanut tarjouksia näistä seuroista

30. heinäkuuta 2020 22:24:28 Categories: - tendance - techno LaLiiga RTBF

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.