MTV

Kahden henkilöauton välinen kolari Siikajoella - Poliisi: kuljettajat välttyivät vakavilta vammoilta kuin ihmeen kaupalla

MTV - logo MTV 30/06/2020 12:36:59 Noora Knapp
Poliisi © LehtikuvaPoliisi

Nuoren ja vanhemman naisen välinen kolari tapahtui aamulla Siikajoella. 

Poliisi on tiedottanut onnettomuudesta, joka sattui tiistaiaamuna hieman ennen kello kahdeksaa Siikajoella Ruukintiellä, noin kilometri Ruukin taajamasta Revonlahden suuntaan. Ruukin suunnasta henkilöautoa kuljettanut nuorehko nainen oli havainnut, että Revonlahden suunnasta oli tullut vastaan kuorma-auto, jonka takaa oli yllättäen lähtenyt ohittamaan henkilöauto. Henkilöautoa ajoi vanhempi nainen.

Nuori nainen oli yrittänyt ensin väistää toista autoa kulkusuunnassaan oikealle ojanpientareelle. Välttääkseen kohtisuoran törmäyksen, nuori nainen oli tehnyt uuden väistöliikkeen, tällä kertaa vasemmalle ja ohjannut autonsa vastaantulevan kuorma-auton ja henkilöauton väliin.

Autot vaurioituivat oikeista etukulmista. Poliisi kuvailee tiedotteessaan, että molempien henkilöautojen kuljettajat välttyivät vakavilta vammoilta kuin ihmeen kaupalla. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää kuorma-autonkuljettajaa ottamaan yhteyttä Raahen poliisiasemalle numeroon 0295465051.

30. kesäkuuta 2020 15:36:59 Categories: Ilta Sanoma MTV Veikkausliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.