MTV

Narnia-kissan kasvot ovat puoliksi mustat ja puoliksi harmaat - pennut ihastuttavat omalla värityksellään

MTV - logo MTV 24.06.2020 11:10:00 Fanni Parma
Onnellinen koti, onnellinen kissa. © Toimittanut MTVOnnellinen koti, onnellinen kissa.

Suloisella kollikissalla on erikoiset kaksiväriset kasvot.

Metro uutisoi Narnia-nimisestä kissasta, jolla on harvinaiset kaksiväriset kasvot. Puolet kyseisen kollin kasvoista on mustaa ja toinen puoli on harmaa. Silmät ovat hämmästyttävän siniset.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

On harvinaista, mutta ei täysin tavatonta, että kissalla on kaksiväriset ja -kuvioiset kasvot. Tämä tarkoittaa sitä, että keskeltä kissan kasvoja kulkee raja otsasta leuankärkeen saakka, jonka molemmin puolin on erivärisen kissan kuviointi.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brittiläinen lyhytkarva Narnia on monen pesueen ylpeä isukki ja hänen jälkeläisensä ovat olleet monenkirjavia. Kaksi viimeisintä pentua ovat ihastuttaneet Narnian kasvattajaa Stephanie Jiminezia erityisesti, sillä joitain kuukausia sitten syntynyt kaksikko edustaa isänsä molempia kasvonpuoliskoja. Toinen on siis harmaa ja toinen musta.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kiireinen isukki

Pentujen nimet ovat Prada ja Phoenix. Molemmat ovat perineet isänsä siniset silmät. Jiminez on kissojen kasvattaja ja on käyttänyt Narniaa useiden pentueiden isänä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Narnia itse syntyi Pariisissa, Ranskassa, mutta se muutti Jiminiezin luo Englantiin. Aiemmin sen luultiin olevan kimeerinen. Se on erittäin harvinainen ilmiö, jossa eläimellä tai eliöllä on kaksi tai useampi geneettisesti erilaista solukantaa. Narnian DNA-testeissä kuitenkin selvisi, että sillä on vain yhdentyyppistä DNA:ta. Geneetikot eivät kuitenkaan ole täysin varmoja, että minkälaista.

Jiminez paljasti Metrolle, että Narnia voi odottaa kuun lopulla lisää jälkeläisiä, kun uusi pentue syntyy. Kiireinen kollipoika rakastaa viettää aikaa pentujensa kanssa, jahka lisääntymispuuhiltaan ehtii. Hänellä on kaksi vaaleanruskeaa kaksosta, Orfée ja Ozanna, pikimusta Roswell, harmaa Rose ja kaksi kirjavaa poikaa, Polaris ja Phantom.

Lue myös: Kissa maistoi jäätelöä ensimmäistä kertaa - dramaattinen reaktio jakaa mielipiteet: "Se ei nauttinut tuosta"

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Metro

24. kesäkuuta 2020 14:10:00 Categories: Ilta Sanoma MTV Terveys

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.