Valioliiga

Carlo Ancelotti tölväisee kotimaansa jalkapalloa: "Ilmapiiri Englannissa on parempi"

Valioliiga - logo Valioliiga 23/05/2020 08:52:07 Toimitus
© Tiedotekuva

Evertonin manageriksi joulukuussa Napolista siirtynyt Carlo Ancelotti sanoo englantilaisen jalkapalloelämän olevan hänen mieleensä, kotimaa Italian vastaavaa enemmän.

- On ehdottomasti nautinnollisempaa työskennellä täällä. Kannattajilta tulee täällä vähemmän painetta, ja ilmapiiri on Englannissa parempi.

Kommentti saattaa jonku mielessä kuulostaa jopa brittifutiksen kulttuuria vähättelevältä. Lukemattomia pokaaleita joukkueineen juhlinut 60-vuotias peilaa Italian tilannetta viimeisen, puolitoista vuotta kestäneen Napoli-pestinsä kautta.

- Palasin Italiaan yhdeksän vuoden jälkeen, eikä paljonkaan ollut muuttunut. Paineet ovat saman kaltaiset, ja kannattajien keskuudessa esiintyy paljon väkivaltaa. Englannissa ihmiset ovat ainakin stadioneilla kunnioittavampia.

- Halusin Bayern München -jakson (2016-2017) jälkeen palata Italiaan. Kokemukseni Napolista oli hyvä, mutta jos minun pitäisi valita liigojen välillä, päätyisin ilman muuta Valioliigaan. Oli todella tärkeää, että sain mahdollisuuden siirtyä Evertoniin, seuraan jonka tähtäin on korkealla, ja jolla on fantastiset perinteet.

Lähde: Sky Sports

Lue myös: Valioliigan putoajakandidaatti pian heittämässä pyyhkeen kehään? Lisävaloa uusista testeistä

Lue lisää jalkapallouutisia MSN.fi:stä:

Joel Pohjanpalo naurahtaa erikoiselle tuuletukselleen: "Jostain se vain tuli"

"Voit olla mestari puvussa tai verkkareissa" - Jürgen Klopp kertoi miksei käytä hienoja ja kalliita pukuja kentän laidalla

Ronaldinholta ensimmäinen viesti sosiaalisessa mediassa pidätyksensä jälkeen - brassin huulille nousi leveä hymy

VISA: Osaatko yhdistää urheilujan ja lajin? 

23. toukokuuta 2020 11:52:07 Categories: Mental Floss Valioliiga

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.6.33265

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.