Newsner

Anders Bagge öppnar upp om sorgen: Därför är hundarna det närmsta jag kan komma egna barn

Logotyp för Newsner Newsner 12/10/2018 11:09:11 Newsner
Anders Bagge öppnar upp om sorgen: Därför är hundarna det närmsta jag kan komma egna barn © Provided by Nyheter 365 ABAnders Bagge öppnar upp om sorgen: Därför är hundarna det närmsta jag kan komma egna barn

Alla som sett tv-programmet "Bagges hemlösa hundar" vet att Anders Bagge är en djurmänniska vars hjärta slår hårt för de fyrbenta djuren. Men hundarna är mer än ett intresse. I nya programmet "Circus Bagge" öppnar han upp om sorgen över vad hundarna kompenserar, då han 50 år fyllda inte fått några barn.

- Mitt hundengagemang är nog den här bristen att aldrig kunna få barn, säger han i programmet.

I nya tv-programmet Circus Bagge får tittarna följa Anders Bagges ocensurerade vardag med allt från mys med hundarna till roliga upptåg med hustrun Johanna. Men Bagge delar också med sig av en allvarligare sida, när han pratar om hur stor del hundarna fyller i hans liv.

- Det är det närmsta man kan komma att ha ett eget barn. Det kanske folk inte kommer att förstå det, men är man hundälskare så blir det mer än bara ett djur, säger Anders Bagge.

Förlorade en familjemedlem

För två år sedan förlorade Bagge hunden Esther, som för honom var en nära familjemedlem, då han inte kommer att få egna barn. Han berättar att hundarna blir en slags kompensation för barn, och att banden mellan honom och dem är starkt.

Bagge om sorgen över att aldrig få barn

Bagge har varit gift tidigare, men har inga barn från de äktenskapen. Nyligen gifte han sig med hustrun Johanna Lind, efter att ha träffats genom sitt delade intresse för hundar.

- Mitt hundengagemang är nog den här bristen att aldrig kunna få barn. Det enda som är tråkigt med hundar, det värsta med hundar, det är att de lever för kort, säger Bagge i Cirkus Bagge.

Anders Bagge är en sån otroligt varm och empatisk människa. Dela gärna för att önska honom allt gott. 

Forskarens slutsats: Naturen läker utbrändhet bättre än mediciner

VÄRMEREKORD möjligt i helgen - här kommer solen att lysa som starkast över Sverige ??

Livsmedelsverket stoppar svenska matjätten - förbjuds sälja kyckling: "Sjukligt"

12. lokakuuta 2018 14:09:11 Categories: Engadget Newsner

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.