Logotyp för Metro Mode

8 enkla tips på hur du blir av med dina pormaskar - för alltid

Logotyp för Metro Mode Metro Mode 20/04/2017 15:16:29 Lisa Dahlgren
Återfukta: Bara för att du har torr hy så betyder det inte att du inte kan få pormaskar. För har du torr och fnasig hy kan det lätt bli att flagorna täpper till porerna. Därför är det viktigt att hela tiden återfukta huden med en bra fuktkräm.Björk & Berries, 389 kronor. Köp den här> 8 enkla tips på hur du blir av med dina pormaskar - för alltid

Pormaskar kan verkligen göra en så frustrerad. De tycks alltid dyka upp och dessutom vara så svåra att få bukt med. Vi listar några enkla tips som kan bidra till att dina pormaskar att försvinner för gott.

Det du absolut inte ska göra är att klämma dina pormaskar. Förutom att de kan bli inflammerade och leda till finnar så kan du även få ärr. Att klämma dem är frestande men det är ingen permanent lösning, då de alltid kommer dyka upp igen. Istället så finns det några andra och bättre saker du kan göra som får dina pormaskar att försvinna. I bildspelet listar vi 8 smarta tips och vilka produkter du kan använda.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Modes redaktion. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

Foto: REX

21. huhtikuuta 2017 22:31:51 Categories: Logotyp för Metro Mode

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.