Logotyp för Stoppa Pressarna

Nya sexknepen i "Bonde söker fru"

Logotyp för Stoppa Pressarna Stoppa Pressarna 20/03/2017 8:16:35 redaktion@stoppapressarna.se
Sveriges singelbönder tar aldrig slut. Nu går Bonde söker fru in på tolfte året, återigen med Linda Lindorff som programledare. Nya sexknepen i "Bonde söker fru"

Dejtingsåpan går in på sin tolfte säsong.

TV4 är desperat angelägna om att krydda till programformatet.

Nu har de en klar strategi för att öka den erotiska spänningen.

- Ännu en skara bönder med stark kärlekslängtan ska skildras i Bonde söker fru.

Den populära realityserien hade en stark säsong i fjol. Tittarna engagerade sig i alla chockerande sexintriger och störst dramatik orsakade bönderna Sigrid Bergåkra, 44, och Erik Bäckman, 21. De skulle möta sina dejter men hamnade istället i intimt umgänge med varandra.

LÄS MER:Bonde-Erik och Linnea bryter upp

Det var ju dunder och bomber och granater. Passion så det skrek om det. Jag sov i rummet intill, berättade Jennifer Erlandsson, 33, i programmet. Den senaste säsongen var betydligt mer ogenerad och rakt på sak när det gäller sexuella förhållanden. Det var ett vinnande koncept som TV4 har för avsikt att spinna vidare på.Programledaren Linda Lindorff, 45, skriver på sin blogg om stora förändringar som ska genomföras i år:

- Jag kan så klart inte avslöja vad som bestämts men en sak kan jag säga: det kommer bli mer romantik än någonsin tack vare detta nya, skriver hon och fortsätter: "I år har vi riktigt attraktiva och härliga bönder. Det finns nån för alla i år. Otroligt bra bönder, vilket jag förstås säger varje år, men i år är det något extra sensuellt med dem alla. Magkänslan säger mig att i år blir det gammeldags romantik, det kan jag lova".

LÄS MER:Bonde-Sigrids hemliga bröllop

Linda Lindorff är gammal i gården och har ett stort inflytande på produktionen. Sedan hon var med i Let´s Dance i fjol har hon blivit dansfrälst. Hon avslöjar att omvandlingen av Bonde söker fru är relaterat till just dans. Det ska föras in som ett centralt moment:

- Jag tror verkligen på det i dejtingsyfte. Det är ett sätt för två främmande personer att ha en anledning att få lägga händerna på varandra, man kommer nära, kan känna doften av den andra och röra sig härligt och mjukt i takt till musiken, menar Linda.

LÄS MER:Fula attacken mot "Let´s Dance"-Stina

Beröring och rytmiska kroppsrörelser är ett oslagbart verktyg för att känna av ifall det finns sexuell elektricitet i luften.

- Alla säger att dans är bland det bästa man kan göra när man vill lära känna någon, och ja jag säger inte emot. Flera säger också att man kan känna om det finns potential till kärlek, bara genom att dansa en enda dans, slår programledaren fast.Ingen vill missa chansen att se exempelvis en fumlig grisuppfödare speeddejta med hjälp av sensuell rumba. Förutsättningarna låter goda för ännu en succésäsong.

20. maaliskuuta 2017 21:20:22 Categories: Logotyp för Stoppa Pressarna

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.