Fotbolldirekt

Efter dagens tunga besked - "Vart är Djurgården på väg?

Logotyp för Fotbolldirekt Fotbolldirekt 19/09/2018 13:00:24 Redaktionen

SVENSKA FANS 08 Fotboll tar i dag bland annat upp Djurgårdens tunga höst. Bara nu senast svidande 0- 1 mot BP, detta efter derbysuccén mot Hammarby. I dag står det klart att vd Henrik Berggren har gjort sitt och hoppar av. Detta blir ett av dagens huvudämnen med start kl. 12.00.

- Vi kommer att prata tunga resultat för så väl AIK, som Hammarby som Djurgården, säger programledare Björn Johnson till FD.

SVENSKA FANS 08 FOTBOLL - LIVE PÅ FOTBOLLDIREKT HÄR KL 12.00:

AIK missade chansen att rycka loss, Bajen missade chansen att krypa närmare och Djurgården lyckades inte alls följa upp första derbyvinsten på sju år.

Där till kommer veckans 08 Fotboll in på Djurgården. "Vad är Djurgården på väg?".

© FotbollDirekt

Uteblivna stora värvningar, trots stora resurser, långt i från toppen i allsvenskan, Europa-fiasko och chansen till internationellt spel nästa år ser redan borta ut i allsvenskan.

Vidare kommer veckans program in på ett en tillställning som kommer att bli historisk. AIK-Hammarby på söndag.

AIK:s eget publikrekord på Friends är från den 26 oktober 2015. Då var det 43 713 åskådare på plats hemma mot IFK Göteborg.

- Det är klart att det väntar ett stort uppsnack inför superderbyt på söndag, säger Björn Johnson till FotbollDirekt.se.

- Sedan har vi säkerhetsläget. Hur ser det ut, hur kommer det att fungera efter som det såg ut Djurgården-Hammarby senast? Det är en speciell fråga med tanke på att det här är en av de största publikmatcherna någonsin i svensk fotboll.

19. syyskuuta 2018 16:00:24 Categories: Fotbolldirekt Länsiväylä Minne mennä

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.