Newsner

Avslöjar hemliga dramat under kungliga födseln: Meghan och Harry tvingades avbryta allt i sista minuten

Logotyp för Newsner Newsner 7/05/2019 20:16:00 Newsner
Avslöjar hemliga dramat under kungliga födseln: Meghan och Harry tvingades avbryta allt i sista minuten © Tillhandahålls av Nyheter 365 ABAvslöjar hemliga dramat under kungliga födseln: Meghan och Harry tvingades avbryta allt i sista minuten

På måndagen kom nyheten alla väntat på: prins Harry och hertiginnan Meghan har fått sitt första barn.

När prins Harry mötte pressen berättade han att Meghan fött en liten pojke på måndagsmorgonen. Han meddelade att det varit en fantastisk upplevelse och att både mor och barn mådde bra.

Hela Storbritannien har väntat på beskedet. Enligt flera källor skulle hertiginnan ha fött i slutet av april, vilket innebär att hon gått ungefär en vecka över tiden.

© Tillhandahålls av Nyheter 365 AB

Prins Harry och Meghan Markle tvingade avbryta sin plan

Det är känt sedan tidigare att Meghan och Harry bestämt sig för att barnet skulle födas i deras privata hem, Windsors. Anledningen var att de själva ville fira ankomsten innan hela världen fick veta om det.

Men nu rapporterar flera brittiska medier, som Daily Mail och The Mirror, att hertiginnan Meghan fick föras till sjukhus i samband med födseln. De rapporterar att den lille pojken föddes vid Portlans sjukhus i London.

Hertiginnan var tvungen att tas till sjukhuset i största hemlighet, eskorterad av den brittiska polisen, Scotland Yard. Enligt källor ska den närmsta familjen inte blivit informerade förrän födseln var över.

Så mycket kostar det

Att föda på privatsjukhus innebär att man får betala en rejäl slant, i det här fallet närmare 190 000 kronor. Kändisar som Victoria Beckham, Kate Winslet och Sarah Ferguson är några av alla som fött vid Portland.

Det är ännu okänt varför Meghan och Harry valde att ändra sina planer i sista minuten.

Dela gärna för att skicka dina lyckönskningar till Harry och Meghan!

Prins Harrys och Meghans gripande gest till Diana

GRATTIS! Idag fyller prins Alexander 3 år - se nya bilden på födelsedagsbarnet!

Underbara beskedet för prins Daniel: "Så stort"

7. toukokuuta 2019 23:16:00 Categories: Newsner Public

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.