Nyheter24

Carina Berg om händelsen på TV4-festen: "Tvungen att djupandas"

Logotyp för Nyheter24 Nyheter24 27/02/2019 16:15:17 Quetzala Blanco
I sin nya podcast berättar nu Carina Berg om händelsen på TV4-festen. © Stella Pictures, Claudio Bresciani/TT Bild.I sin nya podcast berättar nu Carina Berg om händelsen på TV4-festen.

TV-profilen Carina Berg, 41, har tidigare berättat om vad hon blev utsatt för på en TV4-fest som ägde rum för ett par år sedan. Carina var en av TV4:s största profiler fram till år 2012, då hon valde att gå över till Kanal 5.

Under TV4-festen så blev Carina tafsad på av en manlig kollega, och trots att hon berättade för sin chef om händelsen så hände ingenting.

Carina driver nu podcasten "Gynning & Berg - hittar sig själva" på Spotify tillsammans med Carolina Gynning. 

Carina Berg och Carolina Gynning är aktuella med sin nya podcast. Bildkälla: Instagram/carinalilyberg © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABCarina Berg och Carolina Gynning är aktuella med sin nya podcast. Bildkälla: Instagram/carinalilyberg

"Jag har svalt så jävla mycket bajs"

I podden pratar Carina och Carolina om hur de den senaste tiden har blivit bättre på att säga ifrån när de blir dåligt behandlade.

- Jag har svalt så jävla mycket bajs. Hur kunde jag inte ens säga ifrån?, säger Carina i podcasten.

Carina Berg berättade om händelsen för sin chef - men ingenting hände. Bildkälla: Per Larsson/TT Bild © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABCarina Berg berättade om händelsen för sin chef - men ingenting hände. Bildkälla: Per Larsson/TT Bild

Hon kommer sedan in på händelsen på TV4-festen.

- Skulle vi vara ute nu och någon skulle sätta en hand i röven? Jag har en annan medvetenhet kring det nu än vad jag hade för tio år sedan, när jag bara skrattade bort att jag blev tafsad på - fast jag inte alls tyckte att det var roligt. Jag var tvungen att gå in på toaletten på TV4 och djupandas och fråga mig vad var jag varit med om, säger Carina Berg.

27. helmikuuta 2019 18:15:17 Categories: AAP Nyheter24

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.