Nyheter24

Simon Sköld överraskar Acke i Sofias änglar: "Oerhört rörd"

Logotyp för Nyheter24 Nyheter24 27/02/2019 15:50:01 Johan Forsberg

Josefin och Kim träffades för första gången 2004 när de båda jobbade på Friskis och Svettis. Efter några år av vänskap blev de sedan ett par och flyttade ihop. Tillsammans fick de två barn, gifte sig och började drömma om hus och fler barn.

Men en dag i januari 2018 skulle Kim gå till jobbet som takläggare och höll på att lasta upp material på ett tak när det tragiska inträffade. Räcket lossnade och han föll 16 meter ned i marken och avled kort därefter.

Nu kämpar Josefin för att klara av en ensam vardag med två små söner. Planerna på renoveringen och försäljningen av lägenheten har skjutits fram och pengarna räcker inte riktigt till eftersom småbarnsmamman fortfarande studerar. 

Sofias änglar kommer till Kungsbacka för att fixa till lägenheten och överraska familjen med ett litet sportäventyr.

Simon Sköld överraskar familjen

Kim och sonen Acke brukade nämligen träna MMA tillsammans. Och under programmet dyker plötsligt  Simon Sköld upp för att köra ett träningspass med Acke.

- Jag blev oerhört rörd när Sofia ringde. Att få dela den passionen som man själv har och att det finns någon som vill att man ska dela den med dem, säger Simon Sköld i programmet.

Simon och Acke klickar direkt och tränar lite armdrag och brottning på mattan. MMA-proffset tycker sig se en kille med talang inom sporten.

- Han har bra naturliga insikter så hoppas han fortsätter, säger han.

Samtidigt står programledaren Sofia Wistam och mamma Josefin vid sidan av mattan och gläds åt Ackes träningspass med proffset. 

- Simon var ju jättehärlig och jätte pedagogisk. Och det kändes verkligen som om han och Acke fick en liten stund tillsammans. Också jättehärligt såklart att se Josefin när hon tittade på. Det är ju härligt att se sina barn så glada. 

Se klippet ovan när Simon Sköld överraskar Josefin och Acke i Sofias Änglar!

MMA-proffset Simon Sköld överraskar familjen i kvällens Sofias änglar. Bildkälla: Kanal 5 © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABMMA-proffset Simon Sköld överraskar familjen i kvällens Sofias änglar. Bildkälla: Kanal 5

Missa inte Sofias änglar som sänds ikväll klockan 21:00 på Kanal 5!

27. helmikuuta 2019 17:50:01 Categories: Nyheter24 Public

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.