Nyheter24

Linda Lindorff akut till sjukhus: "Uppskuren"

Logotyp för Nyheter24 Nyheter24 14/01/2019 13:45:22 Quetzala Blanco

Programledaren Linda Lindorff, 46, har den senaste veckan befunnit sig på en drömsemester i Dubai.Tillsammans med sin familj har Linda solat, badat, spelat tennis och njutit av god mat.

För fyra dagar sedan skulle Linda och familjen ha åkt hem. Men så blev det inte. 

Istället har Linda fått uppsöka akut läkarvård och genomgått en operation. På sin Instagram berättar hon om mardrömmen som hon kallar "overklig".

Linda Lindorffs semester fick ett tråkigt slut. Bildkälla: Instagram/linda_lindorff © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABLinda Lindorffs semester fick ett tråkigt slut. Bildkälla: Instagram/linda_lindorff

"Fruktansvärda dagar. Det började med med kraftig illamående, frossa, feber och ja diarré så jag trodde så klart det var matförgiftning. Ont i magen så klart och mer på höger sida men väldigt lågt ner så jag trodde det var på grund av överträning på löpbandet. Sedan svimmade jag", skriver Linda.

Hennes man Jacob ringde läkare, och Linda fick genomgå flera tester och lämna prover på både urin och avföring.

"Hemskt att bli sövd och uppskuren"

"Medicinering i kanyler i armveck och handleder... då mina värden var så dåliga och jag hade kraftig feber i kombination med starkare smärta på höger sida så bestämde de att det blev CT scan - vilket otippat gjorde asont pga av vad de injicerade i kanylen på handen", skriver Linda.

Linda Lindorff har nu opererats. Bildkälla: Instagram/linda_lindorff © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABLinda Lindorff har nu opererats. Bildkälla: Instagram/linda_lindorff

Läkarna konstaterade att Linda hade vätska i buken och inflammerad blindtarm. Hon skriver att alla läkare har varit superproffisga och vänliga men att hon känner sig mörbultad.

"Det är hemskt att bli sövd, uppskuren och medicinerad särskilt så lång hemifrån men glad ändå allt verkar gått bra", skriver Linda på sin Instagram.

Vi hoppas att Linda snart mår bättre! 

14. tammikuuta 2019 15:45:22 Categories: Birmingham Mail Nyheter24

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.29120 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.