Newsner

Carl Philip bjuder på sig själv: Titta på detaljen som får svenskarna att skratta högt

Logotyp för Newsner Newsner 13/06/2018 11:15:09 Newsner
Carl Philip bjuder på sig själv: Titta på detaljen som får svenskarna att skratta högt © Provided by Nyheter 365 ABCarl Philip bjuder på sig själv: Titta på detaljen som får svenskarna att skratta högt

Vår svenska kungafamilj har, till skillnad från många andra kungligheter, en förmåga att bjuda på sig själva. Deras folklighet syns på offentliga tillställningar, men även på sociala medier. I en anda av folklighet öppnade därför prins Carl Philip och prinsessan Sofia sin gemensamma Instagram när prinsen fyllde år.

Där har nu svenskarna bjudits på en selfie som roar. Anledningen är en oväntad detalj som fått uppmärksamhet.

 

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias Instagram-konto är numera öppet för alla att kika in. Där bjuder paret på bilder från deras vardag - med allt vad det innebär; vardagsmys med barnen, offentliga uppdrag för Sverige och familjetillställningar. Bilden här nedanför publicerades när kontot öppnades för allmänheten. De skriver: "Välkomna till vårt officiella instagramkonto. Som ni märker har vi redan lagt upp foton under en tid för att ge er en inblick i vårt arbete, de uppdrag vi genomför och framförallt de frågor vi brinner för. Hoppas att ni vill följa oss!"

Oväntad selfie roar - med nyfikna kossor

Under tisdagen besökte prins Carl Philip och pappa kung Carl Gustaf Stenhammars gods, som ligger i Flen, Södermanland. Den bakomliggande orsaken till besöket var att priset till årets nötköttsföretag skulle delas ut. Väl på plats vid det prisade godset passade prins Carl Philip på att ta en selfie, och lägga upp till alla följare.

Där prisar han Stenhammars gods för det fina arbete man utfört. I bilden ser vi prinsen själv - men också två kossor. Kossorna ser nästan ut att vara medvetna om kamerans närvaro, och tittar rakt in i kameran. Nyfikna, är de i alla fall.

Den oväntade detaljen roar nu många som följer prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Kommentarerna på bilden började direkt att handla om kossorna - snarare än prinsen själv.

- Gud vilka snygga kossor, skriver en användare.

Det är härligt att vår svenska kungafamilj bjuder på sig själva. Den här selfien roar många, och så även mig. Jag hoppas att den får fler av er att dra på smilbanden. Dela vidare så att det blir möjligt, gott folk!

Hovet berättar: Därför vrålade kungen rakt ut av lycka - mitt bland folkmassorna

Prins Harry och Meghan Markle med spännande och glatt besked

Här är officiella bilderna från lillsessan Adriennes dopdag

13. kesäkuuta 2018 14:15:09 Categories: Newsner

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.