Metro

Donald Trump motattack - rasar över Robert De Niros "fuck Trump"-uttalande

Logotyp för Metro Metro 13/06/2018 10:41:19 Natalie Demirian
Robert De Niro och Donald Trump. © Kevin Mazur/Getty Images for Tony Awards Productions/Pixabay/TwitterRobert De Niro och Donald Trump.

Det var under Tonygalan i helgen, teater- och musikalvärldens motsvarighet till Oscarsgalan, som Robert De Niro skulle presentera artisten Bruce Springsteen som skulle framföra ett musikaliskt nummer.

När Robert De Niro gick fram till mikrofonen, innan han började pratade om Bruce Springsteen, sa han: "Jag säger bara en sak, fuck Trump. Det är inte längre 'down with Trump', det är fuck Trump", medan han hytte båda nävarna och fick stående ovationer av publiken.

Uttalandet censurerades i livesändningen, men den ocensurerade versionen gick ut i bland annat pressrummet och spreds snabbt på sociala medier.

LÄS MER: "Här säger Robert De Niro "fuck Trump" - två gånger"

Nu har Donald Trump sett klippet och har, förstås, twittrat om det.

"Robert De Niro, en individ med mycket lågt IQ, har fått för många smällar i huvudet av riktiga boxare i filmer. Jag såg honom i går kväll och tror verkligen att han kan vara "punch-full". Jag antar att han inte .", skrev han i sin första tweet och fortsatte:

" . inser att ekonomin är bättre än det någonsin har varit med den lägsta arbetslösheten någonsin och att många företag kommer tillbaka till vårt land. Vakna, Punchy!".

Twitteranvändare rasade i sin tur på att Trump skrev "to many" istället för det korrekta "too many".

LÄS MER: "Här är skådespelarna som drar in mest pengar"

 

13. kesäkuuta 2018 13:41:19 Categories: Metro

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.