Newsner

Viktors otroliga viktras gjorde honom till vinnare av Biggest Loser - tappade 78 kilo

Logotyp för Newsner Newsner 13/06/2018 10:28:02 Newsner

25-årige Viktor Knutsson hade hamnat i en ond cirkel och vägde 167,8 kilo när han gick med i Biggest Loser. Veckor senare har Viktor lyckats tappa otroligt 79 kilo, vilket gjorde honom till en solklar segrare av programmet.

- Om man ska jämföra mitt liv före och efter så har jag fått mycket bättre självförtroende. Jag vågade inte gå fram till tjejer för att jag kände mig så tjock och ful, säger de lycklige vinnaren till Aftonbladet.

De flesta vet att träning och god kosthållning är det som krävs för att gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Men finns det inte en tillräckligt stark vilja så kommer man inte långt, därför chockade 25-årige Viktor sina tränare när han lyckades tappa häpnadsväckande 79 kilo i Biggest Loser.

© Tillhandahålls av Nyheter 365 AB

Mår mycket bättre efter sin medverkan

När han klev in i huset vägde han 167,8 kilo, och var osäker på sig själv. Idag mår han mycket bättre.

- Det känns helt underbart. Jag slet verkligen från början till slut. Det var ingen dans på rosor hela tiden. Ibland kanske man inte gick ner så mycket varje vecka och det tog hårt på den mentala biten och man trodde att man inte jobbade på tillräckligt hårt fast man gjorde det, säger han till Aftonbladet.

Biggest Loser-vinnaren © Tillhandahålls av Nyheter 365 ABBiggest Loser-vinnaren

Hård träning, diet och vilja gav Viktor en ny kropp och en vinstsumma på 250 000 kronor, men framförallt en ny självkänsla.

- Om man ska jämföra mitt liv före och efter så har jag fått mycket bättre självförtroende. Jag vågade inte gå fram till tjejer för att jag kände mig så tjock och ful, berättar han för Aftonbladet.

Att ta tag i sig själv när man känner sig botten är inte enkelt, därför är Viktor en inspiration för många. Tryck på Dela-knappen för att garatulera honom och motivera andra. 

Enorma hyllningen till Ingvar Kamprad - får hel gata uppkallad efter sig i Stockholm

Victorias oväntade glädjeskutt - mitt i skogen

Historien om Samantha Swartwout visar varför vi aldrig får göra detta misstag igen

Viktors otroliga viktras gjorde honom till vinnare av Biggest Loser - tappade 78 kilo © Provided by Nyheter 365 ABViktors otroliga viktras gjorde honom till vinnare av Biggest Loser - tappade 78 kilo

13. kesäkuuta 2018 13:28:02 Categories: Newsner

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.