Newsner

Bekräftat: Meghan Markles pappa kommer inte på prinsbröllopet - så här skriver hon om orsaken

Logotyp för Newsner Newsner 17/05/2018 16:52:22 Newsner

På lördag gifter sig amerikanska skådespelaren Meghan Markle med sin prins Harry!

Vid lunchtid den 19 maj ska de säga ja till varandra i St. George's Chapel vid Windsor Castle i Storbritannien - och hela världen kommer att följa bröllopsyran via tv.

Det har i veckan skrivits mycket i brittisk press om det faktum att Meghans pappa inte kommer dyka upp, efter att ha tagit paparazzi-bilder som han ska ångrat och efter en hjärtoperation.

Nu bryter Meghan Markle tystnaden, och skriver själv om pappans besked i ett pressmeddelande från det brittiska kungahuset.

© Tillhandahålls av Nyheter 365 AB

Meghans far Thomas Markle kommer inte på bröllopet

Det har kommit många besked i pressen de senaste dagarna. Först ut var kändissajten TMZ som pratat med Meghan Markles far Thomas. Efter att ha blivit påkommen med att ha tagit paparazzibilder och tjänat pengar på dessa ska han inte ha velat gå på bröllopet för att inte skämma ut kungafamiljen.

Han har också genomgått en operation i veckan och kan därför inte närvara i Storbritannien när dottern gifter sig med sin Harry, uppger BBC.

Dottern ska ha vädjat i meddelanden till pappan att komma, men nu står det alltså klart att det inte blir så. På torsdagen gick Meghan Markle själv ut och bekräftade detta i ett pressmeddelande från hovet.

Så här skriver Meghan i ett pressmeddelande från det brittiska hovet:

"Tyvärr, kommer inte min far att delta på vårat bröllop. Jag har alltid brytt mig om min pappa och hoppas att han kan få det utrymme han behöver för att fokusera på sin hälsa. Jag skulle vilja tacka alla som sänt generösa meddelanden där de uttryckt sitt stöd. Var gärna medvetna om hur mycket Harry och jag ser fram emot att få dela vår speciella dag med er på lördag."

© Tillhandahålls av Nyheter 365 AB

Dela vidare för att skicka en styrkekram till Meghan inför bröllopet på lördag!

Elisabeth Andreassen skickar hälsning till folket - detta skriver hon på 17:e maj

Oväntade beskedet före Harrys och Meghans bröllop - med en detalj från Dianas begravning

Tova Mobergs mördare Billy Fagerström döms till livstids fängelse i hovrätten

Bekräftat: Meghan Markles pappa kommer inte på prinsbröllopet - så här skriver hon om orsaken © Provided by Nyheter 365 ABBekräftat: Meghan Markles pappa kommer inte på prinsbröllopet - så här skriver hon om orsaken
17. toukokuuta 2018 19:52:22 Categories: Newsner

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Alpha 1.0.44.37810 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.