Nyheter24

Jonna Lundell är inlagd - har drabbats av förlossningspsykos

Logotyp för Nyheter24 Nyheter24 24/10/2018 22:33:12 Malou Wilson

Det har varit tyst ett par dagar från Joakim och Jonna Lundell, vilket har medfört många spekulationer. Har något hänt? Har barnet kommit? Vad händer?

Joakim Lundell har nu gått ut med vad som hänt, via sin Instagram. Under onsdagskvällen körde han en livesändning där han berättar allt.

Förlossningspsykos

- Jag antar att de flesta vet vad som hänt. Men vi har inte uppdaterat på några dagar. Det som hänt är att Jonna har drabbats av någon förlossningspsykos, säger Joakim Lundell i sin livesändning. 

Han fortsätter:

- Hon hör och ser grejer som inte existerar, hon minns inte vad hon säger. Hon får självmordstankar och hon känner att hon inte älskar barnet.

Pågått ett tag

Dock är detta inget något nytt som hänt. Enligt Joakim har det pågått ett tag, men Jonna har inte velat prata om det innan.

Läkaren 

Jonna har pratat med en läkare som har bekräftat att det Jonna drabbats av är något slags förstadium till en förlossningspsykos eller hypomani, Joakim minns inte riktigt vad det kallades. Men en jour-psykiatriker har i alla fall inkallats.

BB

Joakim önskar att de sätter igång henne så hon får föda Lunabelle. Men ledsamt nog är alla rum upptagna på BB-Stockholm, där de befinner sig. Men Joakim menar att det heller inte borde vara så lämpligt att "släppa iväg henne", eftersom hon är i det skick hon är.

Instagram-inlägg där Jonna blivit inlagd © Tillhandahålls av Nyheter 24 ABInstagram-inlägg där Jonna blivit inlagd

Vaknat flera nätter

I livesändningen berättar Joakim att han under flera nätter i rad har vaknat av att Jonna gått omkring och pratat om saker som inte existerar.

- Idag fick hon världens frispel och ville inte leva mer, så tårarna bara sprutade. Det är jobbigt och jag tycker så sjukt synd om henne, säger han.

Ja, det är inte lätt för Joakim att hantera situationen. Han menar även att om Jonna skriver eller lägger ut någonting så ska man tänka på att det inte "är Jonna". 

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Jonna Lundell flyttade till Stockholm, det kan du läsa mer om här.

25. lokakuuta 2018 1:33:12 Categories: Hindustan Times Nyheter24

ShareButton
ShareButton
ShareButton
  • RSS
Suomi sisu kantaa
NorpaNet Beta 1.1.0.41819 - Firebird 3.0 WI-V6.3.4.32939

TetraSys Oy.

TetraSys Oy.